Tapas thuisbezorgd

Tapas thuisbezorgd krijgen is de makkelijkste manier om direct gasten te eten te geven. Tijdens een bruiloft bijvoorbeeld, tijdens een spelavond met vrienden of gewoon met je gezin aan tafel. Tapas is een bijzonder geschikt gerecht dat zich voor veel gelegenheden leent en waarbij de variatie zorgt voor veel aantrekkingskracht. Wie kan de tapenades en olijven laten staan? En hoe makkelijk wordt het wanneer de tapas gewoon aan de deur bezorgd wordt?

Tapas thuisbezorgd voor alle gelegenheden

Wij bezorgen de tapas persoonlijk in Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Den Bosch. Zo weten we zeker dat we de kwaliteit kunnen garanderen en dát vinden wij belangrijk. Wil je tapas of andere hapjes bestellen voor een groter feest met meer gasten? Geef dan op tijd je bestelling door zodat de tapas thuisbezorgd kan worden op het moment dat jij het nodig hebt. Onze tapas catering is het succes van jouw gelegenheid. Plus: vandaag besteld & morgen in huis!

Wil je er een echt feest van maken, zet de gasten dan eens iets nieuws voor. De verschillende delicatessen, olijven en tapas vallen altijd goed in de smaak bij iedereen die onze gerechtjes geprobeerd heeft. Succes gegarandeerd dus!

Wat ga jij bestellen?

Er zijn tal van gerechten en schalen op de website te vinden. Uiteraard kun je ook zelf schalen samenstellen. Zeker bij grotere gelegenheden is het verstandig om even contact met ons op te nemen. Niet alle mogelijkheden en opties staan op de website en we zijn graag flexibel om jou verder te helpen. De tapas en hapjes worden al gratis thuisbezorgd wanneer je een bestelling plaatst met een waarde van minstens € 50!

Heb je de juiste wijnen al klaarstaan die bij de tapas passen? Neem dan contact met ons op en bestel vandaag nog de tapas zodat de tapas thuisbezorgd worden op het moment dat de hapjes op tafel gezet kunnen worden!

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons