Tapas buffet bestellen met je vrienden?

Makkelijke hapjes
Makkelijke hapjes verjaardag
14 september 2018
Tapas afkomst
Tapas: de afkomst
14 november 2018
Tapas buffet

Tapas buffet bestellen met je vrienden?

Tapas is lekkerder met vrienden

Stel, je bent niet iemand die van uitgaan houdt. En daarnaast zijn jouw vrienden dit ook niet. Jullie komen veel liever gewoon een avond samen om bijvoorbeeld een goede film te kijken. Dan heb je wel hapjes nodig om tijdens die avond van te kunnen snacken. En waarom zou je vette hapjes in de frituur doen, wanneer je samen een tapas buffet kunt bestellen? Koude tapas is om te beginnen gezonder dan gefrituurde hapjes en chips. Daarbij is tapas veel gevarieerder. Wanneer je eens iets anders wil, is het dus een leuk idee om tapas te bestellen met je vrienden.

Iedereen kan bijleggen

Wanneer je voor een gezellig avondje met vrienden tapas bestelt, is er de mogelijkheid om allemaal bij te leggen. Het is wel zo eerlijk wanneer iedereen een gelijk deel betaalt. Met een feest doe je dit vaak niet. Een avond samenzijn organiseer je vaak niet alleen, dus is het niet abnormaal. Daarnaast heeft iedereen inspraak bij wat er besteld wordt. Zo krijg je negen van de tien keer een uitkomst waar iedereen blij mee zal zijn.

Stel zelf je buffet samen

Ons diverse assortiment biedt de keuze uit verschillende soorten olijven, tapenades en finger food. Wij maken zowel milde als pittige gerechten en elk is even smaakvol. Dit komt omdat wij onze gerechten op ambachtelijke wijze met alleen de beste ingrediënten bereiden. Daarnaast kun je ook schalen samenstellen voor een buffet. Wanneer je extra producten wil bestellen, kun je er altijd losse tapas bij bestellen. Bij de tapas kun je bovendien ook stokbrood en crackers serveren. Daarnaast kun je olijven en gevulde pepertjes toevoegen aan een kaas- of vleesplankje. Kortom, er zijn oneindig veel manieren om van een tapas buffet te genieten. Dus waarom zou je het dan niet met een aantal van je vrienden doen?

Neem contact met ons op

Tapas bestellen kun je natuurlijk online doen. Je kunt echter ook telefonisch contact opnemen wanneer je extra informatie over onze producten wil. Contact opnemen kan ook via de mail. Voor iedere bestelling die vijftig euro of duurder is, geldt dat wij deze gratis zullen bezorgen. Wanneer je tapas bij ons bestelt, kunnen wij dit ook meteen de volgende dag bezorgen. Willen jij en jouw vrienden meer weten over tapas? Neem dan een kijkje op onze blogs.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons