Tapas hapjes

Tapas hapjes

De mogelijkheden voor tapas hapjes zijn eindeloos

Er zijn ontelbaar veel soorten traditionele tapas hapjes! Dit geldt zowel voor warme als koude tapas. Maar wist je dat je met onze tapenades ook zelf nieuwe tapas hapjes kunt maken? Een tapas hapje hoeft absoluut niet een afgezaagde olijf of tapenade op een saai stukje stokbrood te zijn. Van gevulde groenten tot komkommer cups, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Gevulde paprika bij de gevulde pepertjes

In ons assortiment bieden wij twee soorten pepertjes aan. Deze zijn gevuld met roomkaas. Je kunt deze pepertjes prima serveren bij een gevulde paprika. Het recept hiervoor is heel simpel. Als eerste snijd je de top van de paprika af en hol je deze uit. Daarna vul je hem met één van onze smaakvolle tapenades. Wanneer je hier een warm gerecht van wil maken, rooster je de paprika eerst in de oven. Daarna kun je deze vullen met een tapenade naar keuze. Wanneer je dit serveert met onze gevulde pepertjes, is het erg lekker om een roomkaas tapenade te kiezen. Zo passen de pepertjes er perfect bij.

Probeer eens komkommer cups

Je kunt voor een lichte optie ook komkommer cups maken. Hiervoor snijdt je ze in schijfjes van 2 centimeter dik en maak je een inhammetje met een lepel. Hierin plaats je een stukje zalm of kipfilet en een halve eetlepel met tapenade. Hiermee kun je oneindig veel experimenteren. Veel smaken passen namelijk bij kip en zalm.

Gevulde champignons

Gevulde champignons behoren tot de meest chique tapas hapjes die er zijn. Ook behoren zij tot de hapjes die het meest gemakkelijk te bereiden zijn. Om te beginnen snijd je de steeltjes van de champignons af. Daarna vul je de champignons met een tapenade waar roomkaas in zit en bak je ze. Daarna kun je ze garneren met verse tijm en op een plaat serveren.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons