Tapas catering

Tapas catering

Alles geregeld

tapas cateringEten verzorgen voor een evenement is geen gemakkelijke taak. Als eerste moet je bepalen wat je wil serveren. Dan moet het allemaal nog voldoen aan de dieetwensen van je gasten. En er moeten bovendien opties zijn voor gasten die allergisch zijn voor bepaalde ingrediënten. Je kunt dit zelf doen, maar in de meeste gevallen is dit duurder dan hapjes bestellen. Daarnaast hoef je je ook niet de hele dag in de keuken uit te sloven voor de hapjes. Zo heb je meer tijd voor de organisatie van het feest zelf. Bestel daarom dus bij ons tapas voor je evenement en wij regelen de rest. Hieronder staat verder uitgelegd welke evenementen geschikt kunnen zijn voor catering. Er zullen ongetwijfeld veel meer evenementen zijn. Dit zijn enkel een paar voorbeelden.

Catering voor een feest

Op feesten zijn natuurlijk hapjes nodig. Cocktailfeestjes, verjaardagen of bruiloften mogen nooit zonder zitten. Tapas is meer dan geschikt voor zowel formele als de wat meer casual feesten. Vooral koude tapas. Je kunt onze catering dus bij wijze van spreken voor een examenfeest in de achtertuin inzetten. Tegelijkertijd kun je dezelfde producten voor een cocktailfeest met chiquere sfeer bestellen. Er is geen enkel feest waar wij onze hand voor om zouden draaien. Een speciale gelegenheid moet ten slotte zo vlekkeloos mogelijk verlopen. Daarom doen wij er alles aan om de beste catering voor jouw feest te verzorgen. Feesten zijn uiteraard niet de enige gelegenheden waar wij voor cateren.

Catering voor een ander evenement

Plan je geen feest, maar is er wel een andere gelegenheid waarvoor je tapas zou willen bestellen? Geen nood! Wij verzorgen dit net zo gemakkelijk voor een ander soort evenement. Een buffet of een borrel is natuurlijk een goede gelegenheid. Daarnaast zijn de zo gehete ‘Walking dinners’ ook geschikt om tapas bij te serveren. Verder is koude tapas ook lekker als voorgerecht voor een barbecue. Misschien organiseer je een studiedag of een presentatie voor zakelijke partners. Zelfs hiervoor kun je onze catering inzetten.
Catering op regelmatige basis

Wij cateren ook op regelmatige basis. Dit kan bijvoorbeeld eens per week zijn, maar ook eens per maand. De gelegenheid maakt niet per se uit. Je kunt tapas net zo goed voor als voor bijeenkomsten van een boekenclub of studie meetings bestellen. Alles wat je hiervoor hoeft te doen is doorgeven wat je wil bestellen. Dit kan een schaal zijn, bakjes met losse tapas of zelfs beide. Daarnaast zijn alleen de bestellingsdata nodig. De rest wordt door ons geregeld. Weet je niet wat je wil bestellen? Of heb je misschien vragen in verband met het samenstellen van schalen? Neem gerust contact met ons op of neem een kijkje in ons diverse assortiment.

Assortiment

Met ons zeer veelzijdige assortiment aan tapas en tapenades heb je genoeg keuze voor een bestelling. Wij hebben verschillende soorten heerlijke olijven en tapenades. Daarnaast hebben wij twee soorten gevulde pepertjes en twee olijfmixen. Er zitten ook verschillende aanraders tussen. Het is daarom zeker de moeite waard om die aan jouw bestelling toe te voegen. Je kunt vanzelfsprekend losse tapas naar keuze bestellen. De prijzen hiervan zitten tussen drie en een half en vijf euro. Wat echter ook een optie is, is het samenstellen van een schaal met delicatessen. Hieronder staat verdere uitleg over het samenstellen en bestellen van een tapas schaal.

Een schaal samenstellen

Je kunt erg gemakkelijk een schaal met tapas samenstellen. Kies vijf of zeven soorten olijven uit ons assortiment om te bestellen. Dit kunnen ook vijf of zeven tapenades zijn. Uiteraard kun je ook kiezen uit een gemengde schaal van olijven en tapenades. Daarnaast mogen onze smaakvolle olijfmixen, olijf spiesjes en gevulde pepertjes ook aan de schaal toegevoegd worden. Let wel op dat elk van onze schalen varieert van prijs. Dit hangt af van de hoeveelheid tapas die je eraan toe wilt voegen. De prijzen van onze schalen zitten tussen ongeveer negentien tot ongeveer tweeëndertig euro. Ook kan er verschil zijn tussen de prijzen van gemengde schalen, schalen met olijven en schalen met tapenades. Schalen met tapas kun je op dezelfde manier bestellen als losse tapas.

Recensies en blog

Wil je over ervaringen van anderen lezen om de beste keuze te maken? Of ben je nog net niet overtuigd? Hiervoor hebben wij een sectie met recensies van klanten. Wij van Peppers en Tapas zijn namelijk niet de enigen die wat over onze gerechten te zeggen hebben. Laat staan over ons werk als cateraars. Je kunt hier ook jouw eigen recensie achterlaten voor anderen. Wil je meer informatie over ons bedrijf of over tapas in het algemeen? Dan hebben wij ook een blog die wij regelmatig updaten.

Neem contact op

Wij raden het aan om contact op te nemen wanneer je een bestelling plaatst voor een catering gelegenheid. Zo kun je ook makkelijker doorgeven voor hoeveel gasten je bestelt en wat jouw wensen zijn. Ook kun je op deze manier meteen aangeven wat het adres is waar het evenement gehouden wordt. Verder kunnen wij advies geven wanneer je nog niet hebt beslist welke gerechten je precies wilt bestellen. Contact opnemen kan heel gemakkelijk via de mail of telefonisch. Onze gegevens kun je vinden onder het kopje ‘contact’ boven in het scherm. Dezelfde gegevens staan links onderin het scherm wanneer je naar beneden scrolt. Hiernaast staan ook onze algemene informatie en social media gegevens. Onze bezorgvoorwaarden kun je vinden onder het kopje ‘bestellen’ dat rechts bovenin.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons