Tapas buffet

Tapas buffet

Voor meerdere gelegenheden

Een tapas buffet is voor meerdere gelegenheden in te zetten. De meest voorkomende gelegenheden zijn feesten. Dat is logisch, want je wil natuurlijk zelf ook genieten wanneer je een feest houdt. In dat geval is het niet wenselijk dat je de hele avond hapjes uit staat te delen. Een buffet komt hier goed van pas. Andere evenementen waar buffetten het goed doen zijn beurzen en studiedagen. Gasten zijn hier gewoonlijk minstens drie uur. Dan is het fijn wanneer er tussendoor iets te eten is. In deze gevallen ga je natuurlijk niet zomaar iets serveren. Tapas is een goede optie wat hapjes betreft.

Vegetarisch en veganistisch

Ons assortiment is grotendeels vegetarisch met diverse veganistische opties. Wanneer je geen vlees eet, ben je bij Peppers & Tapas aan het juiste adres. Maar wanneer je dat wel doet zal je zien dat er zelfs voor jou heerlijke opties zijn. Ons assortiment bestaat grotendeels uit olijven, olijfmixen en tapenades. Daarnaast bieden wij ook een aantal gevulde pepertjes en spiesjes. Ieder gerecht dat wij maken is aandacht aan besteed. Bovendien gebruiken wij de beste ingrediënten. Aan smaak is er dus absoluut geen gebrek.

Schalen bestellen

Wanneer je een tapas buffet bestelt is het verstandig om één grote schaal met je favoriete tapenades en olijven te bestellen. Wanneer een schaal van zeven soorten hapjes niet genoeg is, kun je altijd extra losse tapas bestellen. Zo serveer je een gevarieerd assortiment aan hapjes en weet je zeker dat er genoeg is voor jouw gasten. Misschien zijn er zelfs hapjes over na afloop. Hiervan kun je de volgende dag nagenieten, aangezien koude tapas goed te bewaren is.

Bestellen voor een buffet

Je kunt heel gemakkelijk bestellen via onze website of door contact op te nemen. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat jouw buffet een succes wordt. Let op! Bestellingen van vijftig euro of hoger worden gratis bezorgd.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons