Tapas bestellen

Tapas bezorgen: snel en gemakkelijk voor alle eters

Wil je zeker weten dat er goed eten op tafel komt te staan, zonder dat je hier zelf heel de dag voor in de keuken moet staan? Dan kies je voor tapas bezorgen. Tapas bezorgen is dé manier om binnen korte tijd verschillende lekkere hapjes op tafel te hebben. Voor een feest, een vergadering die wat extra motivatie nodig heeft of gewoon om iets te vieren met je geliefde. Bestel je vandaag tapas voor 12:00 uur, dan kunnen we de volgende dag de tapas bezorgen aan je deur!

Tapas bestellen was nog nooit zo makkelijk

Online tapas bestellen is daarnaast ontzettend gemakkelijk. De verschillende gerechtjes en schalen staan namelijk allemaal op de website, inclusief het gewicht. Zo wordt het wel heel eenvoudig om in te schatten wat je precies nodig hebt. Weet je het aantal eters al en de datum waarop de tapas bezorgd moet worden? Dan kun je vandaag al een bestelling klaarmaken zodat je dit van je takenlijstje af kunt halen. Dan kun je verder met de andere dingen die geregeld moeten worden, zoals de uitnodigingen of de drankjes.

Tip: met onze complete tapasschalen ben je nog sneller klaar. Deze bestaan uit verschillende tapasgerechten en zijn ook nog eens erg makkelijk op tafel te zetten voor je gasten. Of op de bank tijdens een avondje Netflix, met of zonder je partner.

Morgen al aan de tapas?

Bestel je voor minstens € 25 en doe je dit voor 12:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat de bestelling morgen al bezorgd kan worden. Tapas bezorgen is waar wij goed in zijn. Onze expertise en zorgvuldigheid zorgen ervoor dat jij én je gasten kunnen genieten van onze culinaire hoogstandjes. Wil je meer weten of heb je speciale verzoekjes, bijvoorbeeld voor grotere gelegenheden? Neem dan contact op via WhatsApp of mail ons op info@peppersentapas.nl.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons