5 redenen waarom je een keer tapas moet bestellen!

borrelhapjes feestje
Lekkere borrelhapjes bestellen voor op je feestje
9 juli 2018
Koude tapas
Waarom koude tapas ook lekker is!
7 september 2018
Tapas catering

5 redenen waarom je een keer tapas moet bestellen!

Redenen voor het bestellen van tapas

Tapas is een maaltijd die bestaat uit allerlei soorten hapjes. Het concept komt uit de twaalfde eeuw en heeft zijn oorsprong in Spanje. Een feestje is een goed excuus om een keer tapas te bestellen. Finger food doet het namelijk altijd goed op speciale gelegenheden. Voorbeelden van feesten waar je tapas kunt serveren zijn bruiloften, bedrijfsopeningen en verjaardagen. Houdt je binnenkort geen feest? Geen zorgen. Hieronder staan nog vier andere redenen waarom je echt eens tapas moet bestellen.

Verbreed je horizon

Je kunt ook tapas bestellen voor een multicultureel buffet. Als doorlopende maaltijd bestaande uit kleine hapjes is tapas perfect voor buffetten. Of simpelweg omdat je het eens wil proberen. Beide opties zijn gelegenheden om je culinaire horizon de verbreden. Peppers & Tapas experimenteert veel met smaken en wij vinden dat jij dat ook moet doen. Als je huiverig bent dit te doen kun je kijken naar algemene smaken die je lekker vindt. Houdt je van pittig eten? Probeer dan eens onze Peppadew tapenade. Heb je meer voorkeur voor mildere smaken? Bestel dan onze houtskool gegrilde aubergine tapenade.

Op date met tapas

Als je geen problemen hebt met knoflook adem, is tapas bestellen erg geschikt voor een date. Specifieker gezegd, voor een ‘date night in’. Een romantische avond thuis is namelijk heel gemakkelijk te organiseren. Je kunt jouw partner bijvoorbeeld verrassen met zijn of haar favoriete film. Daarnaast kun je kaarsjes branden in de woonkamer voor de sfeer. Vervolgens serveer je de tapas en Voilà! Ook leuk: avond met vrienden op de bank en genieten van heerlijke tapas!

Voor de olijf liefhebber

Olijf liefhebbers die nog nooit tapas hebben gehad missen absoluut iets. Er zijn zoveel soorten olijven en zoveel manieren om ze net iets specialer te maken. Neem bijvoorbeeld onze harissa olijven. Dit zijn groene olijven gemarineerd in olie en pittige Harissa. Daarnaast hebben wij ook een variatie aan zwarte olijven. Tot slot hebben wij groene olijven gevuld met roomkaas of amandelen.

Als je warme tapas zat bent

Wanneer je even genoeg hebt van warme tapas is het bestellen van koude tapas misschien een optie. Je kunt in dit geval verschillende soorten olijven en olijfmixen bestellen. Ook bieden wij gevulde pepertjes aan. Daarnaast kun je een variatie aan vegetarische en veganistische tapenades bestellen. Deze kun je als dip gebruiken voor bijvoorbeeld pita chips. Je kunt de tapenades ook op een stukje stokbrood smeren. Kortom, er zijn genoeg redenen om eens tapas te bestellen.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons