Olijven Tapenade

Olijven tapenade

Zoals je weet bereiden wij van Peppers & Tapas al onze gerechten ambachtelijk. Dus ook onze Tapas en Tapenades. Dit wil zeggen dat ieder gerecht nog traditioneel met de hand gemaakt wordt. Dus helemaal geen lopende band werk, nee ieder product wordt zorgvuldig bereidt. Wij hebben twee verschillende soorten olijventapenaden. Maar wat zit daar eigenlijk in? Allereerst: wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze gerechten. Benieuwd naar onze homemade tapenaden? Lees hieronder dan meer over de olijven soort. Daarnaast vertellen we je ook meer over andere soorten tapenaden voor het geval je niet van olijven houdt ;-).

Homemade Olijf Paprika Tapenade

Deze heerlijke homemade tapenade is er een met een wat sterkere smaak. Sterkere smaak maar niet heel erg pittig. Wanneer je deze olijven tapenade proeft heb je niet het idee dat de chef zuinig is geweest met de ingrediënten. Deze  homemade tapenade wordt onder andere met groene olijven, paprika en knoflook bereidt. En daarnaast maken we de tapenade op smaak met diverse specerijen, welke dat zijn? Probeer de tapenade uit en misschien ontdek je het. Tot die tijd blijft het ons geheim!

Een Tapenade met Zongedroogde Tomaat & Olijven

Deze heerlijke homemade tapenade heeft als hoofdingrediënt….. zongedroogde tomaten. De basis bestaat uit zwarte olijven die qua smaak heel goed aansluiten op de zongedroogde tomaten. Om alles tot een heerlijke smaakexplosie te laten komen worden er ook aan deze tapenade verschillende specerijen en kruiden toegevoegd. Dit zorgt ervoor dat de tapenade eigenlijk net iets meer heeft dan zijn naam je doet geloven.

Geen olijven? Niet getreurd!

We kunnen het ons eigenlijk niet voorstellen echter er zijn natuurlijk mensen die olijven niet heel erg hoog op hun lijstje van lekker eten hebben staan. Maar niet getreurd! Wij maken graag al onze klanten blij en dus ook hier houden we rekening mee.  Wij bieden naast de Olijf Tapenades ook Tapenades aan op basis van roomkaas. Bijvoorbeeld onze heerlijke homemade Honing Mosterd Kerrie Tapenade. Mond vol maar geloof ons, het is het waard! Daarnaast bieden we ook de Zoet-Pittige Peppadew Tapenade aan. Deze is niet alleen intrek bij veel van onze klanten maar er is zelfs een bekende Influencer gespot die weg is van deze homemade tapenade. Mocht je liever voor een mildere optie gaan? Dan kun je altijd kiezen voor onze Cranberry Tapenade.

En voor de echte ” ik lust geen tapenade” klant: ook aan jullie is gedacht. Wij beiden namelijk ook diverse soorten homemade pesto’s aan met onder andere tomaat en pijnboompitten. Zo zie je maar weer, Peppers & Tapas heeft voor iedere klant een bijpassende en heerlijke Tapa.

Wil je meer informatie of graag Tapas uitproberen? Dat kan, wij helpen je graag verder. Ook kun je ons volgen op Facebook & Instagram, misschien kom je er dan ook gelijk achter welke Influencer fan is van onze Peppadew Tapenade!

 

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons