Koude tapas

Het wordt nóg makkelijker met koude tapas

Met koude tapas maak je het net even wat makkelijker. Een feest, gelegenheid of gewoon een gezellige avond met wat vrienden – hoe je het ook wendt of keert, er moet eten op tafel komen. Misschien niet altijd een volledige maaltijd, maar wat hapjes zorgen voor meer gezelligheid. Zeker wanneer er ook een borrel op tafel staat. Ben jij een van die personen die nooit iedereen tegelijkertijd aan tafel krijgt of wil je het jezelf makkelijker maken? Dan zijn koude tapas een ideale start.

Koude tapas, die laat je gewoon lekker op tafel staan

Warme hapjes (en warme tapas) zijn erg smakelijk, maar de koude tapas doen echt niet onder. Deze koude hapjes zijn ook bijzonder smakelijk en er zijn tal van varianten die je aan kunt bieden. Aangezien deze gerechtjes koud geserveerd worden, hoef je niet te stressen om iedereen tegelijkertijd aan het eten te krijgen. Je zet de koude tapas op tafel en je bent klaar! Alle gasten kunnen gewoon pakken wanneer zij wat te eten willen hebben. Geen kaarsjes of apparatuur om eten warm te houden dus, maar gewoon simpel, snel en gemakkelijk.

Wat kun je zoal op tafel zetten?

Veel van de Spaanse tapas kunnen koud geserveerd worden. Een van de dingen waar jij al lang aan dacht zijn natuurlijk olijven. Maar wat te denken van verschillende soorten kaas, gamba’s en pepers en een aardappelsalade (ensalada) om het nog wat breder te maken? Je kunt er stukjes brood naast leggen, maar je kunt ook lekker Nederlands voor toastjes gaan. Het brood (of de toastjes) maakt het net even wat makkelijker voor je gasten om met de handen te eten. Scheelt weer een paar servetten!

Zie je het al helemaal zitten met de koude tapas voor het volgende feest of een verjaardag volgende week, maar heb je geen zin om zelf aan de slag te gaan? Geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op en we helpen je graag verder met onze tapas catering!

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons