Kerstmenu? Zet tapas op de lijst!

tapas gemixt
Smaken uit het verre oosten gemixt met tapas
15 november 2019
winter tapas
Dit zijn echte winter tapas
15 januari 2020
kerstmenu

Tapas mag dit jaar niet ontbreken bij het kerstmenu!

We kunnen er onderhand echt niet meer omheen. De kerstdagen staan voor de deur en iedereen heeft het over de feestmaand en het kerstmenu uiteraard. Heb jij nog iets meer tijd nodig om de laatste dingen te regelen voordat je echt kunt genieten van je vrije dagen? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat je inmiddels de stress begint te voelen. Heb je de cadeaus al geregeld – en wat ga je doen met het kerstmenu?

Wat staat er op het kerstmenu?

Ga je dit jaar weer voor kalkoen of een flink stuk vlees met wat groenten en veel sauzen op tafel? Dat kan prima, de meeste mensen vallen toch relatief snel terug op traditie wanneer het gaat om het menu tijdens de kerst. Omdat de oudere generatie dat wil, of omdat de jongere generatie de kerstbeleving van vroeger een beetje terug wil halen.

Uiteraard ben je hier volledig vrij in. Sterker nog, laat vooral niemand voorschrijven wat er op tafel komt te staan tijdens de kerst. Blijf lekker bij jezelf en doe wat jij wilt. Een pot snert kan prima tijdens de kerst – of een tafel vol met tapas.

Ho-ho-ho, tapas op het kerstmenu?

Ja, natuurlijk! Waarom zou je niet? Wanneer je tapas op tafel zet bij het kerstmenu, dan kun je direct profiteren van de veelzijdigheid van tapas. Ook wanneer je onwijs veel mensen aan tafel hebt omdat de familie aan alle kanten uitgedijd blijkt te zijn het afgelopen jaar. Op het moment dat je kritische eters aan tafel hebt, is tapas een sterke keuze.

Er zijn namelijk geen ijzeren wetten wanneer het gaat om tapas. Er zijn veel mogelijkheden en de exacte invulling is helemaal aan jou. Heb je een hekel aan de geur van knoflook en olijven, dan zorg je ervoor dat die niet in jouw buurt staan. Houdt heel de familie ontzettend van gebraden stukjes vlees op geroosterd brood, dan pas je dit gewoon in bij het kerstmenu. Met tapas kan dat.

Een complete smaakervaring

Een andere reden om te kiezen voor tapas, is het feit dat je verschillende gerechten, smaken en hapjes kunt combineren, zodat het eten een avontuur wordt. Natuurlijk met uiteenlopende kruiden, hapjes, drankjes en alle andere mogelijkheden. Met tapas ben je hélemaal vrij tijdens het opzetten van het kerstmenu en dat maakt het écht een feestelijk moment.

Kunnen wij je helpen met de tapas voor de kerst? Wanneer je vandaag bestelt, kunnen we morgen al leveren. Bestel op tijd wanneer je onze tapas als aanvulling wilt hebben op jouw kerstmenu.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons