Iets te vieren? Dat doe je met heerlijke tapas!

do it yourself tapas makkelijk
Met deze Do It Yourself Tapas maak je iedereen blij!
15 maart 2019
waarom tapas kiezen
7 redenen waarom tapas altijd een goed idee is
15 mei 2019
heerlijke tapas om iets te vieren

 

4 redenen waarom heerlijke tapas niet mogen ontbreken op jouw feest!

Geslaagd? Jubileum op komst? Of ben je jarig en heb je de uitnodigingen al klaarliggen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden om heerlijke tapas te serveren op je feest. Tapas zijn zeker een aanwinst op jouw feest of verjaardag, zeker wanneer dit niet standaard geserveerd wordt op andere feesten. Je kunt alle kanten op met tapas, maar om je écht te overtuigen hebben we 4 redenen onder elkaar gezet waarom heerlijke tapas niet mogen ontbreken wanneer je iets te vieren hebt!

1. Je kunt eindeloos variëren (ook voor vega-flexi-lacto- en de rest)

We zijn tegenwoordig steeds kritischer met wat we eten. En iedereen heeft een eigen regime of voorkeur ontwikkeld. Leuk, maar dát maakt het voor jou niet echt makkelijker wanneer je op zoek gaat naar hapjes om te serveren. Tenzij je kiest voor heerlijke tapas natuurlijk. Je kunt gerechtjes maken met of zonder vlees, met of zonder brood en met of zonder vis. Ook kun je zelf eindeloos variëren met kruiden en extra sausjes. Houd gewoon de verschillende dingen goed gescheiden en laat je gasten direct weten welke ingrediënten in elk gerecht zitten. Tip: gewoon een bordje erbij zetten!

2. Heerlijke tapas passen perfect bij een borrel

Iets vieren doe je al snel met een borrel. En als er veel mensen komen borrelen, dan is het niet meer aantrekkelijk om een hele maaltijd op tafel te zetten. Maar heerlijke tapas wel, en die zijn de perfecte partner voor een borrel! Zeker wanneer je diverse smaken op tafel zet en ervoor zorgt dat je genoeg hebt om alle gasten te eten te geven.

3. Veel werk kun je al in de voorbereiding doen

Kies je voor koude tapas of gerechtjes die je in het voren kunt bereiden, dan hoef je tijdens het feest nauwelijks iets te doen. Met heerlijke tapas kun je vaak het grootste deel al vooraf regelen. Trommel een paar mensen op en met een paar uurtjes in de keuken heb je de voorbereidingen al klaar!

4. Leftovers? Geen enkel probleem!

Je bereidt heerlijke tapas voor en rekent op dertig hongerige gasten – en die komen vervolgens niet allemaal. Da’s balen, want nu zit je met de leftovers en dat is natuurlijk zonde. Niet wanneer je gekozen hebt voor verschillende soorten tapasschalen! Na het feest gewoon de koelkast in en het ontbijt en de lunch voor de volgende dag zijn grotendeels al klaar voor je!

Inspiratieloos of geen zin om zelf aan de slag te gaan?

Je bent druk met de voorbereidingen en je wilt vooral gaan vieren. Lijken die heerlijke tapas je wel wat, maar kom je er zelf echt niet aan toe? Kijk dan eens bij ons op het menu om inspiratie op te doen of gewoon direct een bestelling te plaatsen. Zo wordt het nóg makkelijker om een perfect feest op te zetten!

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons