Buffet hapjes maken elke gelegenheid speciaal!

Buffet hapjes zijn dé manier om al je gasten blij te maken op een verjaardag, bruiloft of gewoon een gezellige avond. Wanneer iedereen goed te eten en te drinken heeft, dan wordt de avond al snel als veel gezelliger ervaren. Maar om nou direct een complete maaltijd op tafel te zetten, dat gaat te ver. En om het nou alleen bij chipjes en nootjes te houden, dat is het ook niet!

Met buffet hapjes kun je alle kanten op

Gasten met een allergie? Of een bepaald dieet? Geen probleem met buffet hapjes. Je kunt het namelijk zo veelzijdig maken als je zelf wilt. Wanneer je van tevoren weet wat je gasten wel of niet eten, dan is het makkelijk om hierop in te springen. Weet je het echter niet, dan kun je ervoor kiezen om een zo breed mogelijk aanbod aan buffet hapjes neer te zetten zodat er altijd iets te eten is. Denk hierbij vooral aan:

  • Mensen die geen vlees (meer) eten;
  • Mensen die geen gluten of zuivelproducten verdragen;
  • Gasten die gekruid eten standaard laten staan.

Tip: heb je veel vegetariërs in je vriendenkring of familie? Schenk dan wat extra aandacht aan de eiwitten die eigenlijk nog te vaak vergeten worden. Kies voor groenten, noten, melkproducten of eieren als aanvulling op de buffet hapjes!

Houd het eenvoudig

Voor buffet hapjes hoef je niet heel de dag in de keuken te staan. In de meeste gevallen kun je gewoon kiezen voor makkelijke hapjes. Heb je iemand die je kan helpen in de keuken? Dan kun je binnen twee uur tijd een enorm assortiment aan hapjes op tafel zetten. Zeker wanneer je vooral kiest voor gerechtjes die ook koud gegeten kunnen worden en waar je niet constant een fornuis voor nodig hebt.

Heb je geen tijd of geen zin om in de keuken te staan, maar wil je wel zeker weten dat je jouw gasten heerlijke lekkernijen voor kunt schotelen? Bestel dan buffet hapjes gewoon online!

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons