Lekkere borrelhapjes bestellen voor op je feestje

tapas ideeën
Tapas ideeën die je moet proberen!
21 juni 2018
Tapas catering
5 redenen waarom je een keer tapas moet bestellen!
7 augustus 2018
borrelhapjes feestje

Lekkere borrelhapjes bestellen voor op je feestje

Waarom zelf borrelhapjes maken?

Een feestje organiseren is veel werk. In dit geval hoeft het niet uit te maken of het hou een kleine verjaardag is of een grote bruiloft. Bij organisatie komen altijd veel dingen kijken die je moet regelen. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodigingen, locatie en de kleding die je zelf wil gaan dragen. Het is dan niet verstandig om zelf alle borrelhapjes klaar te maken. En waarom zou je ook? Je kunt het toch net zo gemakkelijk bestellen? Dat is bovendien veel voordeliger dan dure ingrediënten kopen voor recepten van chique hapjes. Verder weet je wanneer je in dit geval zeker dat je iets lekkers serveert.

Geen standaard bitterballen

Op een leuk feest wil je natuurlijk originele hapjes serveren. Dan zijn snacks uit de frituur, zoals bitterballen natuurlijk afgezaagd. Maar welke andere opties heb je dan? Er blijft natuurlijk weinig over om uit te kiezen. Tapas is een goed voorbeeld van lekkere en gevarieerde hapjes. Wanneer je koude tapas serveert is het gemakkelijk vers te houden. Zo hoef je niet per se een dag van te voren te bestellen wanneer jou dit niet uitkomt. Lekker makkelijk toch? Wanneer je wel liever de dag voor jouw feest de catering bestelt, kan dit natuurlijk ook. Hieronder wordt verder beschreven welke opties je hebt wanneer je koude tapas bestelt voor jouw feest.

Heerlijk fingerfood

Fingerfood is enorm populair op feestjes. En tapas bestaat nou juist voor een groot deel uit precies dat. Wanneer je tapas serveert kun je verschillende olijven en olijfmixen serveren. Ook gevulde pepertjes vallen vaak in de smaak bij gasten. Ten slotte is ansjovis ook een traditioneel onderdeel van koude tapas. Een ansjovis spiesje met olijf en tomaat zal je de tapas liefhebber erg blij mee maken. Naast fingerfood zijn tapenades ook een belangrijk onderdeel van tapas.

Tapenades en dips

Tapenade kun je met heel veel andere dingen op je feestje serveren. Je kunt bijvoorbeeld het met stokbrood serveren. Gasten kunnen het dan namelijk op een stukje brood smeren en zo opeten. Daarnaast kun je het ook as dipsaus serveren bij chips. De meeste tapenades zijn overigens wel redelijk dik van structuur. Je wil daarom dus chips serveren die net zo stevig zijn. Twee goede voorbeelden van soorten chips die goed samen gaan met tapenade zijn pita chips en oven gebakken chips. Deze zijn net iets dikker en dus steviger dan de standaard gefrituurde chips. Zij zullen dus niet breken wanneer je ze in de tapenade dipt.

BESTELLEN
WhatsApp WhatsApp ons